KARRIERIRÁNY ONLINE KURZUS

Saját ütemedben, bárhonnan végezhető online folyamat, hogy irányba tudd állítani a karrieredet!

KARRIERIRÁNY ONLINE KURZUS

Saját ütemedben, bárhonnan végezhető online folyamat, hogy irányba tudd állítani a karrieredet!

Komplett önismereti utazás KIFEJEZETTEN A SZAKMAI ÚTKERESÉSRE, PÁLYAVÁLTÁSRA hangolva hanganyagokkal, feladatgyűjteménnyel!

Lépésről-lépésre tudsz haladni, minden fontos témát érintve!

Elképzelted már, hogy

Ha a válaszod többször is az IGEN, akkor tarts velem, érdemes lesz tovább is olvasnod!

Eri_Sara_szembol

Mi jelent, hogy online a kurzus és miért jó ez?

A kurzus teljes szabadságot ad abban, hogy hol, mikor és milyen ütemben szeretnéd elvégezni.  Akár otthon, akár egy irodában ülve, egy számítógépre, tabletre vagy mobiltelefonra és internetre lesz csak szükséged. Megvásárlást követően egy jelszóval védett, zárt felületen éred el a kurzus teljes anyagát, melyhez korlátlan ideig hozzáférsz, bármikor visszahallgathatod, visszatérhetsz egy-egy részhez és akkor dolgozod fel, amikor éppen időd van rá, legyen ez akár hétvégén, korán reggel vagy késő este!

HOGYAN ÉPÜL FEL?

A Karrierirány online program 5 fő témakörből áll, melyben lépésről-lépésre vezetlek végig Téged a szakmai útkereséstől a konkrét lépések megtételéig! Egy kalandos, önismereti utazásra hívlak, amelyben végigmegyünk mindazokon a kiemelt témákon, amelyekkel beazonosíthatod, mi az a szakmai irány, ami valóban Neked való!

Kurzus tematika

1.rész: Szakmai múltad és jelened feltérképezése

Megnézzük hol vagy most és hogy mi minden tudás, tapasztalat meríthető az eddigi szakmai utadból!

2.rész: Saját, egyedi profilod vizsgálata

Egyedi vagy és pontosan ebben rejlik az erőd, ennek a résznek a végére tisztán fogod látni, hogy milyen saját erőforrásokra építheted a szakmai jövődet!

3.rész: Lehetőségek feltérképezése

Ha megvannak az alapköveid, akkor jöhetnek az ötletek, lehetséges irányok! Segítek ezek felfedezésében még akkor is, ha a kurzusnak most úgy fogsz neki, hogy semmi ötleted sincs!

4.rész: Ötletek elemzése és szűrése

A sok ötletből lesz jó ötlet, azonban hogyan válassz? Végigmegyünk azokon a lépéseken, amelyek segítségével megfontolt, átgondolt döntésre tudsz jutni.

5.rész: Cselekvési terv készítése

Pontosan be tudod ütemezni, hogy milyen konkrét lépések fognak elvezetni téged a kiválaszott irány felé!

Nekem való ez a kurzus? A válasz igen, ha

Eri_Sara_tea
0
fő témakör
0
órányi hanganyag témakörökre bontva
0
letölthető feladatlap

MENNYIBE KERÜL A KURZUS?

Az online kurzusra való jelentkezéssel az alábbi csomag lesz a Tiéd:

Több órányi hanganyag

minden egyes feladathoz, témakörhöz tartozik hanganyag, amelyben lépésről-lépésre értékes, gyakorlatias tudást, nézőpontokat adok át Neked a feladatok mellé

Komplett, letölthető feladatgyűjtemény

kifejezetten pályaváltók, útkeresők részére állítottam össze olyan anyagokat, feladatokat, amelyek már többszörösen bizonyítottak és sok "aha"-élményt szereztek az eddigi ügyfeleimnek

A Karrierirány online kurzus tartalma tehát:

A kurzus teljes értéke: 59.000 Ft

azonban az ár 59.000 Ft helyett

39.000 Ft

Gondolj bele, lényegében 3 egyéni konzultáció áráért megkapsz egy teljes online programot!

Ennyi információhoz, feladathoz minimum 7-10 egyéni konzultációs alkalom során jutnál, aminek az ára 70.000-130.000 Ft között mozog!

És itt még nincs vége!

A kurzus megvásárlásával az alábbi BÓNUSZOKHOZ is automatikusan hozzáférsz:

bonuszok

Ki vagyok és miért érdemes velem dolgoznod?

Éri Sára vagyok, a Karrierirány alapítója, diplomás coach, közgazdász, pályaváltó.
 
Több mint 10 éves nagyvállalati, beszerzési munkatapasztalatot ( KIKA Lakberendezési Kft., Rijk Zwaan Kft., Törley Pezsgőpincészet Kft. ) követően 2018-ban váltottam és léptem rá arra a kihívásokkal teli útra, aminek köszönhetően most olvashatod ezeket a sorokat! 🙂
Ekkor kezdtem el építeni a saját coaching vállalkozásomat és azt a szakmai utat, amire nagyon régóta vágytam.
 

Korábban ész nélkül faltam a képzéseket. Imádok tanulni, így ami érdekelt és anyagilag is belefért, arra munka mellett beiratkoztam. Így vagyok papíron ingatlanközvetítő és így lettem felsőfokú borszakértő is. Persze a tudás nem vész el. 🙂 Visszatekintve én ilyen “eszközzel” kerestem magam a munka világában. Közben évek teltek el így.

A coachinggal, mint szemlélettel is a szakmai útkeresésem során találkoztam 2017-ben. Sajnos, hogy csak ekkor. Mert ha korábban lett volna mellettem egy olyan külső segítség, aki a kérdéseivel segít rávilágítani a miértjeimre, akkor elképzelhető, hogy évekkel hamarabb (és pár tanfolyam mínusszal 😀 )  lépek rá arra a szakmai útra, amin most járhatok. 

Pontosan a saját példámból tanulva kezdtem el foglalkozni kifejezetten a pályaváltás témájával és ma már diplomás coachként támogatást nyújtani abban, hogy hozzám hasonlóan Te is megtalálhasd a saját válaszaidat és ezekből merítkezve haladhass tovább a Neked való szakmai irány felé!

Ahol már találkozhattál velem:

Feleségek Klubja

Mit kapsz, ha jelentkezel a Karrierirány online kurzusra?

montazs
bonuszok

VÁSÁRLÁS MENETE ÉS A KURZUSHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

Akikkel már dolgoztunk együtt:

"Sárával hónapokon keresztül hétről-hétre dolgoztunk együtt a szakmai pályafutásom hovatovábbján. Rendkívül jó emberismerőnek tartom, pontosan tudja, hogy mikor kell meghallgatni a másikat és mikor kell a megfelelő kérdéseket feltenni. Rengeteg szuper technikát ismer, amivel kihozhatja az ember magából a maximumot. Szívből ajánlom Sárát mindenkinek, aki megtorpant, nem tudja hogyan tovább és útmutatásra lenne szüksége!"
balogh-Stark Orsi, a mökki design alapítója
"Nagyon köszönöm, hogy felnyitottad a szemem olyan dolgokra, amikre magamtól nem is gondoltam volna! A kérdéseiddel és feladataiddal új megvilágításba került, hogy mi az az irány, amivel nekem dolgom van! Nagyon köszi, Sára!"​
V. Anita, masszőr
"Sárával folytatott rendszeres beszélgetések segítik jobban átlátni dolgaimat és prioritásaimat. Úgy érzem nyugodtsága, szakmai felkészültsége és nyitott figyelme fényében még jobb magamra találok és minden beszélgetéssel újabb lendületet és előrevivő meglátásokat is kapok. Ajánlom azoknak, akik hasonlóra vágynak! "​
Bánvölgyi Helga, a szegedi erdőfürdő-lélekfürdő megálmodója

Néhány előny, amivel érdemes számolnod:

Gyakran felmerülő kérdések a kurzus kapcsán:

A kurzusra jelentkezést követően az online kurzus fizetési oldalára kerülsz. Itt kattints a Kosárba teszem gombra, majd a Tovább a pénztárhoz gombra. Itt a számlázáshoz szükséges adataid megadásával egy biztonságos felületen keresztül, online bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni a kurzus összegét. Az adataid megadása során egy általad kitalált jelszó megadása is kötelező, ami ahhoz kell, hogy vásárlást követően ezzel a jelszóval be tudj lépni a saját fiókodba. A díj beérkezését követően az általad megadott e-mail címedre fog megérkezni a kurzus zárt, online felületéhez való fiókhozzáférésed és a kurzus díjáról kiállított számlád. Az online kurzus felületét és a teljes anyagot a fiókodba belépve a jobb felső sarokban található MEGVÁSÁROLT SZOLGÁLTATÁSOK menüből éred majd el! Bármi technikai kérdéssel, fennakadással kapcsolatban írj kérlek az info@karrierirany.hu címre! 

A kurzus feldolgozásához internet kapcsolatra, számítógépre és/vagy mobiltelefonra lesz szükséged. A kurzushoz tartozó pdf formátumú feladatlapokat le tudod tölteni vagy ki is tudod nyomtatni magadnak. Ezek feldolgozásához asztali számítógép vagy laptop használata javasolt.

Nem. Ez a kurzus úgy lett kialakítva, hogy minden segítséget, információt megadok számodra ahhoz, hogy a témákkal egyénileg, a saját ütemedben haladj előre.  A kurzustól függetlenül természetesen van lehetőség egyéni coaching konzultációra, amiről bővebben a honlapomon tudsz informálódni. (www.karrierirany.hu/egyeni-konzultacio)

Igen. A pályamódosítás egy folyamat, amit nem egy hét alatt fogsz tudni végigvinni. A változtatáshoz, előkészületekhez, akár tanuláshoz időre lesz szükséged. Így ha úgy érzed, hogy nem is most rögtön, de a közeljövőben szeretnél váltani, akkor is érdemes lehet elkezdenek a kurzus feldolgozását. A kurzus a későbbiekben is rendelkezésedre fog állni, így újra rá tudsz majd nézni, frissíteni tudod a válaszaidat, gondolataidat.

Nos, ez nagyban függ attól, hogy mennyi időt tudsz erre szánni. Ezek lehetnek hetek vagy akár hónapok is. A kurzus teljes szabadságot ad neked abban, hogy mikor, milyen ütemben végzed el a feladatokat. Érdemes nagy átlagban úgy számolnod, hogy 1-1 téma, feladat átlagosan 1-2 óra időráfordítást igényel, ami feladatonként lehet ennél több vagy valamivel kevesebb. Számíthatsz olyan feladatokra is, amelyekre vissza-vissza fogsz térni vagy némi kutatómunkát igényel tőled. A lényeg, ez nem egy gyorsasági verseny. Az a fontos, hogy alaposan át tudd gondolni, át tudd dolgozni magadon a kérdéseket, feladatokat, mert ezek hozzák meg aztán az eredményt is a számodra! Amennyit beleteszel, annyit fogsz tudni kivenni belőle!

Amennyiben van már több évnyi munkatapasztalatod és vissza tudsz emlékezni a korábbi munkáidra, végzett tevékenységekre, akkor a kurzus számodra is hasznos segítség lesz!

Hidd el sokan vannak hozzád hasonló cipőben. Azt látom, hogy gyakran az okozza a fennakadást, hogy a túl sok ötlet, irány akasztja meg az embert és van úgy, hogy éppen az ötlettelenségben veszik el az ember. Ebben a kurzusban számos segítséget nyújtok ahhoz, hogy fel tudd fedezni magadnak azokat a lehetőségeket, amikből aztán kiszűröd magadnak a számodra passzoló irány(oka)t!

Sokszor nem azért nem találunk számunkra vonzó munkát, mert nincsenek klassz pozíciók meghirdetve, hanem azért, mert nem tudjuk tisztán megfogalmazni, hogy mit is keresünk valójában! Az én mottóm: a sikeres pályaváltás nem az álláskereséssel, hanem önmagad mélyebb megismerésével kezdődik! A kurzus pontosan erre épít, hogy az alapköveid jobb megismerését követően tisztán láthasd, hogy ki vagy, mit is keresel és ezért lépéseket is tegyél!

Ha a vásárlást követően meggondolnád magad és mégsem kéred a kurzust, akkor természetesen élhetsz a vásárlást követő 14 napos elállás jogával. Fontos azonban tudnod, hogy amennyiben a kurzus bármely online elérhető anyaga már letöltésre került a részedről, abban az esetben a szolgáltatás teljesítettnek tekintendő és attól elállni nem lehet. A további információkat ezzel kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételekben találod!