KARRIERIRÁNY ONLINE KURZUS

Saját ütemedben, bárhonnan végezhető online folyamat, hogy végre megtaláld a hozzád passzoló munkát!

KARRIERIRÁNY ONLINE KURZUS

Saját ütemedben, bárhonnan végezhető online folyamat, hogy végre megtaláld a hozzád passzoló munkát!

Hónapok vagy évek óta gondolkodsz a pályamódosításon, de mindig ugyanazokat a köröket futod?

Milliószor átfuttattad már az agyadban a lehetőségeket, de mégsem jutsz közelebb a megoldáshoz?

Tudom, ismerem ezt az érzést, megtapasztaltam én is. Az igazság az, hogy a pályaváltást nem tanítják meg nekünk az iskolában, így aztán legtöbbször eszközünk sincs arra, hogy hogyan is fogjunk neki és találjuk meg azt az utat, amit igazán nekünk való!

Talán te is elképzelted már többször, hogy

A jó hírem az, hogy ezen a kurzuson eszközöket adok a kezedbe és lépésről-lépésre haladva megmutatom, hogyan juss el a hozzád passzoló munkáig!

Mi jelent, hogy online a kurzus és miért jó ez?

A kurzus teljes szabadságot ad abban, hogy hol, mikor és milyen ütemben szeretnéd elvégezni.  Akár otthon, akár egy irodában ülve, egy számítógépre, tabletre vagy mobiltelefonra és internetre lesz csak szükséged. Megvásárlást követően egy jelszóval védett, zárt felületen éred el a kurzus teljes anyagát, melyhez korlátlan ideig hozzáférsz, bármikor visszahallgathatod, visszatérhetsz egy-egy részhez és akkor dolgozod fel, amikor éppen időd van rá, legyen ez akár hétvégén, korán reggel vagy késő este!

HOGYAN ÉPÜL FEL?

A Karrierirány online programban lépésről-lépésre vezetlek végig Téged a szakmai útkereséstől a konkrét lépések megtételéig! Végigmegyünk mindazokon a kiemelt témákon, amelyekkel beazonosíthatod, mi az a szakmai irány, ami valóban Neked való!

Kurzus tematika

1.rész: Szakmai múltad és jelened feltérképezése

Megnézzük hol vagy most és hogy mi minden tudás, tapasztalat meríthető az eddigi szakmai utadból!

2.rész: Saját, egyedi profilod vizsgálata

Egyedi vagy és pontosan ebben rejlik az erőd, ennek a résznek a végére tisztán fogod látni, hogy milyen saját erőforrásokra építheted a szakmai jövődet!

3.rész: Lehetőségek feltérképezése

Ha megvannak az alapköveid, akkor jöhetnek az ötletek, lehetséges irányok! Segítek ezek felfedezésében még akkor is, ha a kurzusnak most úgy fogsz neki, hogy semmi ötleted sincs!

4.rész: Ötletek elemzése és szűrése

A sok ötletből lesz jó ötlet, azonban hogyan válassz? Végigmegyünk azokon a lépéseken, amelyek segítségével megfontolt, átgondolt döntésre tudsz jutni.

5.rész: Cselekvési terv készítése

Pontosan be tudod ütemezni, hogy milyen konkrét lépések fognak elvezetni téged a kiválaszott irány felé!

Neked való ez a kurzus? A válasz igen, ha

Eri_Sara_tea
0
fő témakör
0
órányi audio támogatás témakörökre bontva
0
letölthető feladatlap

Nézz bele a kurzusba!

MENNYIBE KERÜL A KURZUS?

Az online kurzusra való jelentkezéssel az alábbi csomag lesz a Tiéd:

Több órányi audio támogatás

minden egyes feladathoz, témakörhöz tartozik hanganyag, amelyben lépésről-lépésre értékes, gyakorlatias tudást, nézőpontokat adok át Neked a feladatok mellé és végigkísérlek a kurzuson

Komplett, letölthető feladatgyűjtemény

kifejezetten pályaváltók, útkeresők részére állítottam össze olyan anyagokat, feladatokat, amelyek már többszörösen bizonyítottak és sok "aha"-élményt szereztek az eddigi ügyfeleimnek

A Karrierirány online kurzus tartalma tehát:

A kurzus ára: 29.000 Ft

Lényegében 2-3 egyéni konzultáció áráért megkapsz egy teljes online programot!

És itt még nincs vége!

A kurzus megvásárlásával az alábbi BÓNUSZOKHOZ is automatikusan hozzáférsz:

bonuszok

Ki vagyok és miért érdemes velem dolgoznod?

Éri Sára vagyok, a Karrierirány alapítója, diplomás coach, grafológus, közgazdász, pályaváltó.
 
Több mint 10 éves nagyvállalati, beszerzési munkatapasztalatot ( KIKA Lakberendezési Kft., Rijk Zwaan Kft., Törley Pezsgőpincészet Kft. ) követően 2018-ban váltottam és léptem rá arra a kihívásokkal teli útra, aminek köszönhetően most olvashatod ezeket a sorokat! 🙂
Ekkor kezdtem el építeni a saját coaching vállalkozásomat és azt a szakmai utat, amire nagyon régóta vágytam.
 

Korábban ész nélkül faltam a képzéseket. Imádok tanulni, így ami érdekelt és anyagilag is belefért, arra munka mellett beiratkoztam. Így vagyok papíron ingatlanközvetítő és így lettem felsőfokú borszakértő is. Persze a tudás nem vész el. 🙂 Visszatekintve én ilyen „eszközzel” kerestem magam a munka világában. Közben évek teltek el így.

A coachinggal, mint szemlélettel is a szakmai útkeresésem során találkoztam 2017-ben. Sajnos, hogy csak ekkor. Mert ha korábban lett volna mellettem egy olyan külső segítség, aki a kérdéseivel segít rávilágítani a miértjeimre, akkor elképzelhető, hogy évekkel hamarabb (és pár tanfolyam mínusszal 😀 )  lépek rá arra a szakmai útra, amin most járhatok. 

Pontosan a saját példámból tanulva kezdtem el foglalkozni kifejezetten a pályaváltás témájával és ma már diplomás coachként, több száz óra coaching tapasztalattal a hátam mögött nyújtok támogatást abban, hogy hozzám hasonlóan Te is megtalálhasd a saját válaszaidat és ezekből merítkezve haladhass tovább a Neked való szakmai irány felé!

Ahol már találkozhattál velem:

Feleségek Klubja

Mit kapsz, ha jelentkezel a Karrierirány online kurzusra?

montazs
bonuszok

Néhány előny, amivel érdemes számolnod:

Ügyfeleim mondták

VÁSÁRLÁS MENETE ÉS A KURZUSHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

Gyakran felmerülő kérdések a kurzus kapcsán:

A kurzusra jelentkezést követően az online kurzus fizetési oldalára kerülsz. Itt kattints a Kosárba teszem gombra, majd a Tovább a pénztárhoz gombra. Itt a számlázáshoz szükséges adataid megadásával egy biztonságos felületen keresztül, online bankkártyás fizetéssel tudod kiegyenlíteni a kurzus összegét. Az adataid megadása során egy általad kitalált jelszó megadása is kötelező, ami ahhoz kell, hogy vásárlást követően ezzel a jelszóval be tudj lépni a saját fiókodba. A díj beérkezését követően az általad megadott e-mail címedre fog megérkezni a kurzus zárt, online felületéhez való fiókhozzáférésed és a kurzus díjáról kiállított számlád. Az online kurzus felületét és a teljes anyagot a fiókodba belépve a jobb felső sarokban található MEGVÁSÁROLT SZOLGÁLTATÁSOK menüből éred majd el! Bármi technikai kérdéssel, fennakadással kapcsolatban írj kérlek az info@karrierirany.hu címre! 

A kurzus feldolgozásához internet kapcsolatra, számítógépre és/vagy mobiltelefonra lesz szükséged. A kurzushoz tartozó pdf formátumú feladatlapokat le tudod tölteni vagy ki is tudod nyomtatni magadnak. Ezek feldolgozásához asztali számítógép vagy laptop használata javasolt.

Nem. Ez a kurzus úgy lett kialakítva, hogy minden segítséget, információt megadok számodra ahhoz, hogy a témákkal egyénileg, a saját ütemedben haladj előre.  A kurzustól függetlenül természetesen van lehetőség egyéni coaching konzultációra, amiről bővebben a honlapomon tudsz informálódni. (www.karrierirany.hu/egyeni-konzultacio)

Igen. A pályamódosítás egy folyamat, amit nem egy hét alatt fogsz tudni végigvinni. A változtatáshoz, előkészületekhez, akár tanuláshoz időre lesz szükséged. Így ha úgy érzed, hogy nem is most rögtön, de a közeljövőben szeretnél váltani, akkor is érdemes lehet elkezdenek a kurzus feldolgozását. A kurzus a későbbiekben is rendelkezésedre fog állni, így újra rá tudsz majd nézni, frissíteni tudod a válaszaidat, gondolataidat.

Nos, ez nagyban függ attól, hogy mennyi időt tudsz erre szánni. Ezek lehetnek hetek vagy akár hónapok is. A kurzus teljes szabadságot ad neked abban, hogy mikor, milyen ütemben végzed el a feladatokat. Érdemes nagy átlagban úgy számolnod, hogy 1-1 téma, feladat átlagosan 1-2 óra időráfordítást igényel, ami feladatonként lehet ennél több vagy valamivel kevesebb. Számíthatsz olyan feladatokra is, amelyekre vissza-vissza fogsz térni vagy némi kutatómunkát igényel tőled. A lényeg, ez nem egy gyorsasági verseny. Az a fontos, hogy alaposan át tudd gondolni, át tudd dolgozni magadon a kérdéseket, feladatokat, mert ezek hozzák meg aztán az eredményt is a számodra! Amennyit beleteszel, annyit fogsz tudni kivenni belőle!

Amennyiben van már több évnyi munkatapasztalatod és vissza tudsz emlékezni a korábbi munkáidra, végzett tevékenységekre, akkor a kurzus számodra is hasznos segítség lesz!

Hidd el sokan vannak hozzád hasonló cipőben. Azt látom, hogy gyakran az okozza a fennakadást, hogy a túl sok ötlet, irány akasztja meg az embert és van úgy, hogy éppen az ötlettelenségben veszik el az ember. Ebben a kurzusban számos segítséget nyújtok ahhoz, hogy fel tudd fedezni magadnak azokat a lehetőségeket, amikből aztán kiszűröd magadnak a számodra passzoló irány(oka)t!

Sokszor nem azért nem találunk számunkra vonzó munkát, mert nincsenek klassz pozíciók meghirdetve, hanem azért, mert nem tudjuk tisztán megfogalmazni, hogy mit is keresünk valójában! Az én mottóm: a sikeres pályaváltás nem az álláskereséssel, hanem önmagad mélyebb megismerésével kezdődik! A kurzus pontosan erre épít, hogy az alapköveid jobb megismerését követően tisztán láthasd, hogy ki vagy, mit is keresel és ezért lépéseket is tegyél!

Ha a vásárlást követően meggondolnád magad és mégsem kéred a kurzust, akkor természetesen élhetsz a vásárlást követő 14 napos elállás jogával. Fontos azonban tudnod, hogy amennyiben a kurzus bármely online elérhető anyaga már letöltésre került a részedről, abban az esetben a szolgáltatás teljesítettnek tekintendő és attól elállni nem lehet. A további információkat ezzel kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételekben találod!