Állj Te is irányba!

Szakmai útkeresőket, pályaváltókat támogatok abban, hogy megtalálják a hozzájuk illő karrierirányt.

Állj Te is irányba!

Szakmai útkeresőket, pályaváltókat támogatok abban, hogy megtalálják a hozzájuk illő karrierirányt.

SEGÍTEK AZ ÚJRATERVEZÉSBEN!

Fókuszban a tehetség, a motiváció és az egyéni erősségek!

Amire biztosan számíthatsz

Megoldásfókusz

A beszélgetéseink során végig a célodra, az eredményre fókuszálunk.

Támogatás

A konzultációk változatosan, elfogadó, támogató légkörben zajlanak.

Garancia

Fontosnak tartom a minőséget, az értékadást, ezért a munkámra garanciát nyújtok.

Tapasztalat

Én is pályaváltó vagyok, ezért pontosan értem az ezzel kapcsolatos nehézségeidet.

KIKKEL DOLGOZOM EGYÜTT?

Pályamódosítókkal

olyan munkatapasztalattal rendelkező 20-30-40-es korosztállyal, akik elhatározták, hogy valami másba fognának, amihez vagy éppen ötletük nincs vagy pont a túl sok lehetőség, túl sok irány akasztja meg őket.

Szakmai útkeresőkkel

olyan multiban, családi cégben vagy közszférában dolgozó alkalmazottakkal, akik egy ideje már nem érzik jól magukat a jelenlegi munkájukban, úgy érzik, nincsenek a helyükön.

Újratervezőkkel

akik munkájukkal értéket szeretnének adni és önmaguk jobb megismerésével úgy váltani, hogy az idő nagyobb részében azzal foglalkozhassanak, ami tölti őket, amiért lelkesedni tudnak. 

Te is magadra ismertél a leírásban? 🙂 Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel! Nagyon sokan járnak hozzád hasonló cipőben! Ahogyan anno én magam is!

Ismerd meg a Karrierirányt!

KARRIERIRÁNY egyéni konzultáció

Megoldásfókuszú, önismereti beszélgetés és támogatás a szakmai útkeresésben!

Neked való, ha:

MIT TAPASZTALHATSZ A KONZULTÁCIÓK SORÁN?

Figyelmet

sok ügyfelem visszajelezte már, mennyire meglepi az a fajta figyelem és fókusz, amit saját magától és tőlem kap az egyes alkalmakon

Fejlődést

fejlődik az önismereted, sok újat megtudhatsz a saját működésedről

Tudatosságot

tudatosan veszed kezedbe a szakmai életedet, arra figyelsz, ami Neked a legjobb

Eszközöket

olyan szemléletmódot és eszközöket adok a kezedbe, amit később is elő tudsz venni és akár más területen is tudod hasznosítani

Megoldásfókuszt

nem célom, hogy évekre leláncoljalak egy folyamatra vagy hogy sokáig a múlton rágódjunk, ellenkezőleg, megoldásfókuszú coachként azon fogok dolgozni Veled, hogy minden alkalommal közelebb kerülhess a megoldásodhoz

Támogatást

a folyamatban végig melletted leszek, hogy a kitűzött célon tudd tartani a fókuszt

Ismerj meg!

Éri Sára vagyok. 
Több mint 10 éves nagyvállalati, beszerzési munkatapasztalatot ( KIKA Lakberendezési Kft., Rijk Zwaan Kft., Törley Pezsgőpincészet Kft. ) követően 2018-ban váltottam és léptem rá arra a kihívásokkal teli útra, aminek köszönhetően most olvashatod ezeket a sorokat! 🙂
Ekkor kezdtem el építeni a saját coaching vállalkozásomat és azt a szakmai utat, amire nagyon régóta vágytam.
 

Korábban ész nélkül faltam a képzéseket. Imádok tanulni, így ami érdekelt és anyagilag is belefért, arra munka mellett beiratkoztam. Így vagyok papíron ingatlanközvetítő és így lettem felsőfokú borszakértő is. Persze a tudás nem vész el. 🙂 Visszatekintve én ilyen „eszközzel” kerestem magam a munka világában. Közben évek teltek el így.

A coachinggal, mint szemlélettel is a szakmai útkeresésem során találkoztam 2017-ben. Sajnos, hogy csak ekkor. Mert ha korábban lett volna mellettem egy olyan külső segítség, aki a kérdéseivel segít rávilágítani a miértjeimre, akkor elképzelhető, hogy évekkel hamarabb (és pár tanfolyam mínusszal 😀 )  lépek rá arra a szakmai útra, amin most járhatok. 

Pontosan a saját példámból tanulva kezdtem el foglalkozni kifejezetten a pályaváltás, pályamódosítás témájával és nyújtani coaching támogatást, hogy hozzám hasonlóan Te is megtalálhasd a saját válaszaidat és ezekből merítkezve haladhass tovább a Neked való szakmai irány felé!

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL VELEM

HOGYAN DOLGOZUNK EGYÜTT?

Ha jelentkezel hozzám, megegyezés szerinti időközönként (jellemzően hetente vagy kéthetente) fogunk konzultálni online formában. Minden egyes alkalommal azon fogunk dolgozni, amit behozol az alkalomra, ami téged legjobban foglalkoztat. Előremutató, önismereti kérdésekkel foglak támogatni a témáddal való előremozdulásban, új nézőpontok megismerésében, felfedezésében. Ha hasznosnak találod és a helyzet úgy hozza, akkor két konzultáció között akár feladatokra is számíthatsz tőlem. A célom, hogy jó hangulatú, támogató légkörben segítselek túllendülni a szakmai útkeresés kérdőjelekkel teli időszakán!

Milyen eszközökkel, módszerekkel dolgozom?

Válassz a csomagjaim közül!

1 alkalmas coaching csomag

Ha szeretnél belekóstolni a coachingba vagy nem köteleznéd el magad több alkalomra, akkor ezt a csomagot ajánlom Neked. Egy-egy alkalom végén pedig tudsz dönteni a folytatásról!

Mit tartalmaz?

A szolgáltatás díja: 13.000 Ft, mely alkalmanként előreutalással fizetendő.

3 alkalmas coaching csomag

Ezt a 3 alkalmas bérletet a megvásárlástól számított 60 napon belül tudod szabadon felhasználni.

Mit tartalmaz?

A szolgáltatás díja: 30.000 Ft, mely előreutalással fizetendő. Ha részletfizetésben gondolkodsz, írj nekem és egyeztetünk.

6 alkalmas coaching csomag

Ezt a csomagot a megvásárlástól számított 90 napon belül tudod szabadon felhasználni. Ehhez a 6 alkalomhoz RÁADÁSKÉNT EGY PLUSZ AJÁNDÉK alkalom is jár.

Mit tartalmaz?

A szolgáltatás díja: 60.000 Ft, mely egy vagy két részletben előreutalással fizetendő. Ha másfajta részletfizetésben gondolkodsz, írj nekem és egyeztetünk.

NEKIK MÁR SIKERÜLT!

"Sárával hónapokon keresztül hétről-hétre dolgoztunk együtt a szakmai pályafutásom hovatovábbján. Rendkívül jó emberismerőnek tartom, pontosan tudja, hogy mikor kell meghallgatni a másikat és mikor kell a megfelelő kérdéseket feltenni. Rengeteg szuper technikát ismer, amivel kihozhatja az ember magából a maximumot. Szívből ajánlom Sárát mindenkinek, aki megtorpant, nem tudja hogyan tovább és útmutatásra lenne szüksége!"
balogh-Stark Orsi, a mökki design alapítója
"Nagyon köszönöm, hogy felnyitottad a szemem olyan dolgokra, amikre magamtól nem is gondoltam volna! A kérdéseiddel és feladataiddal új megvilágításba került, hogy mi az az irány, amivel nekem dolgom van! Nagyon köszi, Sára!"​
V. Anita, masszőr
"Sárával folytatott rendszeres beszélgetések segítik jobban átlátni dolgaimat és prioritásaimat. Úgy érzem nyugodtsága, szakmai felkészültsége és nyitott figyelme fényében még jobb magamra találok és minden beszélgetéssel újabb lendületet és előrevivő meglátásokat is kapok. Ajánlom azoknak, akik hasonlóra vágynak! "​
Bánvölgyi Helga, a szegedi erdőfürdő-lélekfürdő megálmodója