Kóstoló e-mail kurzus

Váltsd meg a jegyed és kerülj te is lendületbe!

Kóstoló e-mail kurzus

Váltsd meg a jegyed és kerülj te is lendületbe!

Neked szól, ha:

3 héten át, minden héten egyszer küldök neked egy-egy munkafüzetet az e-mail címedre, amiben kérdéseket, feladatokat, hasznos tartalmat fogsz találni az adott heti témákra vonatkozóan! A feladatok segítenek kitisztítani a fejed és lendületet venni a pályaváltási folyamatodhoz!

1.hét: Tisztázás

Hol vagy, hová tartasz és amiért fontos mindezeket tisztázni!

2.hét: Előkészítés

Félelmek megszelídítése és a jó irány elemei

3.hét: Lendület

A váltás egyik kulcsa az apró lépések taktikája és meglátod, te is képes vagy lendületbe hozni magad!

Ez az e-mail kurzus csak pár havonta egyszer indul!

Díja: 5900 Ft

A következő indulás: 2023.május 10., szerda,

melyre május 9., kedd éjfélig tudsz jelentkezni a díj befizetésével!

Gyakran felmerülő kérdések a kurzus kapcsán:

Az aktuális indulásra úgy tudod biztosítani a helyed, ha legkésőbb az indulást megelőző nap éjfélig befizeted a kurzus teljes díját, melyet a Jelentkezem gombra történő kattintással tehetsz meg online bankkártyás fizetéssel. Ha megtörtént időben az utalásod, akkor a kurzus indulásának napján, a fizetéskor általad megadott e-mail címre érkezni is fog az első hét anyaga!

Nem. Ez a kurzus úgy lett kialakítva, hogy az e-mailben kapott feladatokat saját ütemedben, önállóan fel tudd dolgozni. A kurzustól függetlenül természetesen van lehetőség egyéni coaching konzultációra, amiről bővebben a honlapomon tudsz informálódni. (www.karrierirany.hu/egyeni-konzultacio)

Igen. A pályamódosítás egy folyamat, amit nem egy hét alatt fogsz tudni végigvinni. A változtatáshoz, előkészületekhez, akár tanuláshoz időre lesz szükséged. Így ha úgy érzed, hogy nem is most rögtön, de a közeljövőben szeretnél váltani, akkor is érdemes lehet elkezdenek a kurzus feldolgozását. A kurzus a későbbiekben is rendelkezésedre fog állni, így újra rá tudsz majd nézni, frissíteni tudod a válaszaidat, gondolataidat.

Ez az e-mail kurzus 3 héten át támogat téged a pályaváltási utadon. Ebben a 3 hétben minden héten egyszer fogsz kapni tőlem e-mailben egy pdf munkafüzetet, ami az aktuális heti témákhoz kapcsolódó feladatokat, kérdéseket tartalmazza!

Ha a vásárlást követően meggondolnád magad és mégsem kéred a kurzust, akkor természetesen élhetsz a vásárlást követő 14 napos elállás jogával. Fontos azonban tudnod, hogy amennyiben a kurzus során az e-mail címedre átküldött pdf anyag már letöltésre került a részedről, abban az esetben a szolgáltatás teljesítettnek tekintendő és attól elállni nem lehet. A további információkat ezzel kapcsolatban az Általános Szerződési Feltételekben találod!