Ki vagyok és miért érdemes velem dolgoznod?

Éri Sára vagyok, a Karrierirány alapítója, diplomás coach, grafológus, közgazdász, pályaváltó.
 
Több mint 10 éves nagyvállalati, beszerzési munkatapasztalatot ( KIKA Lakberendezési Kft., Rijk Zwaan Kft., Törley Pezsgőpincészet Kft. ) követően 2018-ban váltottam és léptem rá arra a kihívásokkal teli útra, aminek köszönhetően most olvashatod ezeket a sorokat! 🙂
Ekkor kezdtem el építeni a saját coaching vállalkozásomat és azt a szakmai utat, amire nagyon régóta vágytam.
 

Korábban ész nélkül faltam a képzéseket. Imádok tanulni, így ami érdekelt és anyagilag is belefért, arra munka mellett beiratkoztam. Így vagyok papíron ingatlanközvetítő és így lettem felsőfokú borszakértő is. Persze a tudás nem vész el. 🙂 Visszatekintve én ilyen „eszközzel” kerestem magam a munka világában. Közben évek teltek el így.

A coachinggal, mint szemlélettel is a szakmai útkeresésem során találkoztam 2017-ben. Sajnos, hogy csak ekkor. Mert ha korábban lett volna mellettem egy olyan külső segítség, aki a kérdéseivel segít rávilágítani a miértjeimre, akkor elképzelhető, hogy évekkel hamarabb (és pár tanfolyam mínusszal 😀 )  lépek rá arra a szakmai útra, amin most járhatok. 

Pontosan a saját példámból tanulva kezdtem el foglalkozni kifejezetten a pályaváltás témájával és ma már diplomás coachként, több száz óra coaching tapasztalattal a hátam mögött nyújtok támogatást abban, hogy hozzám hasonlóan Te is megtalálhasd a saját válaszaidat és ezekből merítkezve haladhass tovább a Neked való szakmai irány felé!

Ahol már találkozhattál velem:

Feleségek Klubja
 
TANULMÁNYAIM
 

Budapesti Gazdasági Főiskola – Közgazdász diploma (2008)

Fachhochschule Trier -Németország, Erasmus-ösztöndíj (2006-2007)

Life és business coach képzés – Laurus Fejlesztő Intézet Kft. – dr. Gulácsi Bernadett (2018)

Asszertív kommunikáció tréning – LifeLearning (2018)

Rendszer-tábla képzés – Wiesner Zsóka, Majoros István (2018)

Lukács Oktatási Központ – Grafológus -kézíráselemző képzés (2019 – 2021)

Pünkösdi Teológiai Főiskola – Coaching és vezetés, ICF és EMCC nemzetközi coach szervezetek által akkreditált szakirányú továbbképzés (2020 – 2021)

SZAKMAI TAGSÁG

CoachOK Szakmai Szövetség – pártolói tag